Hum Log bestaat 5 jaar!

25-01-2020

Op 23 januari 2015 is Stichting Hum Log enthousiast van start gegaan. Dit jaar vieren we dus onze eerste lustrum met verschillende activiteiten!

Op 23 januari 2015 is Stichting Hum Log enthousiast van start gegaan met als doel het empoweren van Hindostanen in Nederland op politiek, maatschappelijk en sociaal gebied. Benieuwd hoe het ook alweer was begonnen? Check dan het filmpje van de oprichting van Stichting Hum Log. 

In de afgelopen 5 jaren heeft Hum Log verschillende interessante bijeenkomsten, workshops, seminars en debatten georganiseerd. Daarnaast staat Hum Log bekend om het jaarlijks organiseren van de End of Year Gala Party! Dit hebben we alleen kunnen doen dankzij enhousiaste inzet van vrijwilligers en trouwe bezoekers! Hartelijk dank hiervoor!

We gaan als bestuur van Hum Log natuurlijk door met onze activiteiten. Wat we dit jaar gaan doen en welke jubileumactiviteiten er plaatsvinden, laten we jullie binnenkort in ons volgend nieuwsbericht weten. Ontvang je dit nog niet? Abonneer je dan op ons Hum Log nieuwsbericht! Je kunt ons uiteraard ook mailen voor vragen en suggesties via info@humlog.nl.