145 Hindostaanse Immigratie: Infotainment met informatie over project Calcutta Papers

20-05-2018

Op zaterdag 22 juni organiseert Hum Log een ouderwets gezellige infotainment avond met muziek van de Indian Eagles, zang, dans, eten, drinken. Tevens willen we u deze avond informeren over het project Calcutta Papers.

Op zaterdag 22 juni organiseert Hum Log een ouderwets gezellige infotainment avond met muziek, zang, dans, eten, drinken. Tevens willen we u deze avond informeren over het project Calcutta Papers.

De achterblijvers in India hebben indertijd brieven geschreven voor familie die naar Suriname vertrokken. Dit deel van onze geschiedenis is het grote publiek onbekend. Er is een project gestart onder de naam Calcutta Papers om daar verandering in te brengen. Op 22 juni kunt u daar meer over horen. Dat doen wij in een prettige sfeer en ambiance met ruimte voor netwerken onder het genot van eten en drinken. Wij geven er ook een cultureel tintje aan: zang, dans (klassiek en modern) en muziek. Om u te ontzorgen bieden wij een all-inclusive programma. Als u van te voren heeft betaald dan kunt u uw portemonnee thuis laten.

Vrijdag 22 juni 2018

Locatie: Zaal de Brug, Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk Aanvang: 19.00-01.00 Kosten: €35,-

all inclusive 3-gangen diner, onbeperkt koffie, thee, frisdrank, wijn, bier Aanmelden via: info@humlog.nl