145 Hindostaanse Immigratie: Viering & Herdenking

20-05-2018

Dit jaar willen Sarnámihuis en Hum Log u verrassen met een programma dat niet eerder is vertoond. Het is een interactief programma, bedoeld voor jong en oud en maken we kennis met dilemma’s.

Dit jaar is het 145 geleden dan onze voorouders in Suriname als immigranten aankwamen. In het afgelopen periode is het heel veel gebeurd. De ontwikkeling die onze voorouders meegemaakt hebben en die wij meemaken is heel groot.

Dit jaar willen Sarnámihuis en Hum Log u verrassen met een programma dat niet eerder is vertoond. Het is een interactief programma, bedoeld voor jong en oud en maken we kennis met dilemma’s. Met het spraakmakende theaterstuk Unravel, ontroerende vlogs van Hindostaanse kinderen in gesprek met de generatie van hun grootouders en muzikaal commentaar van Lex Bholasing en Berry Damrie belooft 5 juni weer een bijzondere avond te worden. De toegangsprijs hebben wij heel laag gehouden. Ook hebben wij gezorgd dat u kunt eten, zeker handig als u direct van het werk komt! Meer informatie en aanmelden: http://www.sarnamihuis.nl/

Locatie: Theater aan het spui, Spuistraat 187 in Den Haag Aanvang: 19.00 Kosten: €2,50

Diner kosten: €10,00

Aanmelden via:

Www.sarnamihuis.nl