Indian History Month Agenda

Op maandag 5 juni trapt het Sarnámihuis de derde editie van Indian History Month af tijdens de viering en herdenking van Hindostaanse Immigratie: 144 jaar muziek in migratie. Hindostaanse geschiedenis en identiteit wordt op deze middag bekeken door de lens van muzikanten en muziekliefhebbers. De viering/herdenking vindt plaats in het Laaktheater in Den Haag.

 Indian History Month Agenda

Naast de online campagne worden in de maand juni ook verschillende activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd:

·         Op zondag 4 juni organiseert Dansschool Ashakiran 144 jaar Hindostaanse Immigratie in het Isalatheater in Capelle a/d Ijssel.

·         Op maandag 5 juni organiseert het Sarnámihuis de Hindostaanse Immigratiedag: 144 jaar Muziek in Migratie in het Laaktheater in Den Haag.

·         Op zaterdag 10 juni organiseert Multiculturele Werkgroep Ashna een Eerbetoon aan het Hindostaanse Verzet in Buurtcentrum De Hobbit in Arnhem.

·         Op zaterdag 17 juni organiseert Vaidiek Samaj Nijmegen een lezing over 144 jaar Muziek in Migratie in Multidag Winkelhart Hatert in Nijmegen.

·         Op woensdag 28 juni organiseert Critical Collective een lezing over “Art of the Oppressed” in de Kargadoor in Utrecht

Info: www.sarnamihuis.nl